انتخاب تیم راهبری

سلام و درود بر شما اعضای جامعه پارچ

ضمن تشکر از رای دهندگان بابت مشارکت و انتخاب بنده به عنوان راهبر جامعه پارچ، تمام سعی و تلاش خودم را می‌کنم تا جامعه‌ای سالم و به دور از حاشیه با کمک شما دوستان عزیز بسازیم.

در خصوص ایجاد تیم راهبری، دوستانی که تمایل دارند در سمت‌های معاون راهبر، معاون فنی و حساب‌دار فعالیت کنند، همینجا اعلام کنند.
با تشکر

شرح وظایف رو کجا میشه خوند
. و اینکه آیا اصلا این ساختار سلسه مراتبی لازمه ؟

شرح وظایف رو از (اینجا)[انتخابات راهبری جامعه] می‌تونید بخونید.
در ضمن هیچگونه ساختار سلسله مراتبی وجود نداره.

من محمدحسن عابدی، برای سمت معاون فنی اعلام آمادگی می‌کنم

1 Like

درود
وظایف معاون فنی:

1. هماهنگی فنی: همکاری با توسعه‌دهندگان و اعضای جامعه برای اطمینان از پیشرفت پروژه‌های فنی و حل مشکلات فنی.

2. راهنمایی و مشاوره: ارائه‌ی راهنمایی فنی به اعضای جامعه و کمک به تصمیم‌گیری‌های فنی مرتبط با توسعه‌ی پارچ لینوکس.

3. حفظ کیفیت فنی: نظارت بر کیفیت کدها، مستندات و فرآیندهای فنی برای اطمینان از استانداردهای بالا.

4. همکاری با تیم‌های فنی: همکاری با تیم‌های مختلف فنی برای بهبود مستمر سیستم‌عامل و ابزارهای مرتبط.

5. پشتیبانی از جامعه: پاسخ به سوالات فنی کاربران و کمک به حل مشکلات فنی آن‌ها.

6. برنامه‌ریزی و توسعه: مشارکت در برنامه‌ریزی‌های بلندمدت فنی و کمک به تعیین جهت‌گیری‌های فنی جامعه.

7. ارتباط با جامعه‌های دیگر: همکاری با سایر جامعه‌های متن‌باز و پروژه‌های مرتبط برای تبادل دانش و تجربه.

1 Like

سلام و درود
در حال حاضر معاون فنی و حسابدار انتخاب شده، و تنها سمت باقی مانده معاون راهبر است.
معاون راهبر، در نبود راهبر مسئولیت هدایت جامعه را دارد.
شرح وظایف:

• مدیریت و هدایت جامعه: راهبر باید به عنوان یک نقطه تماس اصلی برای اعضای جامعه عمل کند و ارتباطات مؤثری را بین کاربران، توسعه‌دهندگان و سایر ذینفعان برقرار کند.
  • توسعه و بهبود مستندات: همکاری با جامعه برای ایجاد و نگهداری مستندات جامع و کاربرپسند برای کمک به کاربران در نصب، پیکربندی و استفاده از پارچ لینوکس.
  • ترویج مشارکت جامعه: تشویق کاربران به مشارکت در پروژه، از جمله توسعه نرم‌افزار، مستندات و فعالیت‌های آموزشی.
  • برگزاری رویدادها و کارگاه‌ها: سازماندهی و برگزاری رویدادها، کارگاه‌ها و جلسات آنلاین برای آموزش کاربران و ایجاد ارتباطات بین اعضای جامعه.
  • مدیریت بازخورد: جمع‌آوری و تحلیل بازخورد کاربران برای شناسایی نقاط قوت و ضعف پارچ لینوکس و بهبود مستمر آن.
  • توسعه استراتژی‌های بازاریابی: ایجاد و اجرای استراتژی‌های بازاریابی برای جذب کاربران جدید و افزایش آگاهی از پارچ لینوکس.
  • حفظ امنیت و حریم خصوصی: نظارت بر مسائل امنیتی و حریم خصوصی در جامعه و اطمینان از اینکه کاربران اطلاعات خود را به طور ایمن مدیریت می‌کنند.
  • ایجاد و نگهداری از کانال‌های ارتباطی: مدیریت کانال‌های ارتباطی مانند وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی و انجمن‌ها برای تسهیل ارتباطات و تبادل اطلاعات.

دوستانی که علاقه‌مند هستند در این سمت فعالیت کنند، همین‌جا اعلام کنند.
با تشکر