سلام و درود بر شما اعضای جامعه پارچ
ضمن تشکر از رای دهندگان بابت مشارکت و انتخاب بنده به عنوان راهبر جامعه پارچ، تمام سعی و تلاش خودم را میکنم تا جامعهای سالم و به دور از حاشیه با کمک شما دوستان عزیز بسازیم.
در خصوص ایجاد تیم راهبری، دوستانی که تمایل دارند در سمتهای معاون راهبر، معاون فنی و حسابدار فعالیت کنند، همینجا اعلام کنند.
با تشکر
شرح وظایف رو کجا میشه خوند
. و اینکه آیا اصلا این ساختار سلسه مراتبی لازمه ؟
شرح وظایف رو از (اینجا)[انتخابات راهبری جامعه] میتونید بخونید.
در ضمن هیچگونه ساختار سلسله مراتبی وجود نداره.
من محمدحسن عابدی، برای سمت معاون فنی اعلام آمادگی میکنم
1 Like
سلام و درود
در حال حاضر معاون فنی و حسابدار انتخاب شده، و تنها سمت باقی مانده معاون راهبر است.
معاون راهبر، در نبود راهبر مسئولیت هدایت جامعه را دارد.
شرح وظایف:
- مدیریت و هدایت جامعه: راهبر باید به عنوان یک نقطه تماس اصلی برای اعضای جامعه عمل کند و ارتباطات مؤثری را بین کاربران، توسعهدهندگان و سایر ذینفعان برقرار کند.
- توسعه و بهبود مستندات: همکاری با جامعه برای ایجاد و نگهداری مستندات جامع و کاربرپسند برای کمک به کاربران در نصب، پیکربندی و استفاده از پارچ لینوکس.
- ترویج مشارکت جامعه: تشویق کاربران به مشارکت در پروژه، از جمله توسعه نرمافزار، مستندات و فعالیتهای آموزشی.
- برگزاری رویدادها و کارگاهها: سازماندهی و برگزاری رویدادها، کارگاهها و جلسات آنلاین برای آموزش کاربران و ایجاد ارتباطات بین اعضای جامعه.
- مدیریت بازخورد: جمعآوری و تحلیل بازخورد کاربران برای شناسایی نقاط قوت و ضعف پارچ لینوکس و بهبود مستمر آن.
- توسعه استراتژیهای بازاریابی: ایجاد و اجرای استراتژیهای بازاریابی برای جذب کاربران جدید و افزایش آگاهی از پارچ لینوکس.
- حفظ امنیت و حریم خصوصی: نظارت بر مسائل امنیتی و حریم خصوصی در جامعه و اطمینان از اینکه کاربران اطلاعات خود را به طور ایمن مدیریت میکنند.
- ایجاد و نگهداری از کانالهای ارتباطی: مدیریت کانالهای ارتباطی مانند وبسایت، شبکههای اجتماعی و انجمنها برای تسهیل ارتباطات و تبادل اطلاعات.
دوستانی که علاقهمند هستند در این سمت فعالیت کنند، همینجا اعلام کنند.
با تشکر
بی زحمت قابلیت safe mode و تی لنچر ماینکرفت و بدراک لنچر ماینکرفت رو توی app downloader و terraria و stardew valley رو توی app downloader اضافه کنید
در درجه اول، به فروم پارچ خوش آمدید.
در درجه دوم، لطفا زیر هر پست مربوط به خودش نظر بذارید. اینجا موضوع چیز دیگری است. یا میتونید پست جدیدی ایجاد کنید.