سلام و درود بر شما اعضای جامعه پارچ
ضمن تشکر از رای دهندگان بابت مشارکت و انتخاب بنده به عنوان راهبر جامعه پارچ، تمام سعی و تلاش خودم را میکنم تا جامعهای سالم و به دور از حاشیه با کمک شما دوستان عزیز بسازیم.
در خصوص ایجاد تیم راهبری، دوستانی که تمایل دارند در سمتهای معاون راهبر، معاون فنی و حسابدار فعالیت کنند، همینجا اعلام کنند.
با تشکر
شرح وظایف رو کجا میشه خوند
. و اینکه آیا اصلا این ساختار سلسه مراتبی لازمه ؟
شرح وظایف رو از (اینجا)[انتخابات راهبری جامعه] میتونید بخونید.
در ضمن هیچگونه ساختار سلسله مراتبی وجود نداره.
من محمدحسن عابدی، برای سمت معاون فنی اعلام آمادگی میکنم
1 Like
سلام و درود
در حال حاضر معاون فنی و حسابدار انتخاب شده، و تنها سمت باقی مانده معاون راهبر است.
معاون راهبر، در نبود راهبر مسئولیت هدایت جامعه را دارد.
شرح وظایف:
- مدیریت و هدایت جامعه: راهبر باید به عنوان یک نقطه تماس اصلی برای اعضای جامعه عمل کند و ارتباطات مؤثری را بین کاربران، توسعهدهندگان و سایر ذینفعان برقرار کند.
- توسعه و بهبود مستندات: همکاری با جامعه برای ایجاد و نگهداری مستندات جامع و کاربرپسند برای کمک به کاربران در نصب، پیکربندی و استفاده از پارچ لینوکس.
- ترویج مشارکت جامعه: تشویق کاربران به مشارکت در پروژه، از جمله توسعه نرمافزار، مستندات و فعالیتهای آموزشی.
- برگزاری رویدادها و کارگاهها: سازماندهی و برگزاری رویدادها، کارگاهها و جلسات آنلاین برای آموزش کاربران و ایجاد ارتباطات بین اعضای جامعه.
- مدیریت بازخورد: جمعآوری و تحلیل بازخورد کاربران برای شناسایی نقاط قوت و ضعف پارچ لینوکس و بهبود مستمر آن.
- توسعه استراتژیهای بازاریابی: ایجاد و اجرای استراتژیهای بازاریابی برای جذب کاربران جدید و افزایش آگاهی از پارچ لینوکس.
- حفظ امنیت و حریم خصوصی: نظارت بر مسائل امنیتی و حریم خصوصی در جامعه و اطمینان از اینکه کاربران اطلاعات خود را به طور ایمن مدیریت میکنند.
- ایجاد و نگهداری از کانالهای ارتباطی: مدیریت کانالهای ارتباطی مانند وبسایت، شبکههای اجتماعی و انجمنها برای تسهیل ارتباطات و تبادل اطلاعات.
دوستانی که علاقهمند هستند در این سمت فعالیت کنند، همینجا اعلام کنند.
با تشکر