انتخابات راهبری جامعه

با توجه به موقت بودن محمدرضا حقیری عزیز به عنوان راهبر جامعه، ایشون در این پست ماستادون در حساب شخصی خودش اعلام کردن که دیگه قادر به همراهی ما به عنوان راهبر جامعه نیستند.

به عنوان یکی از بنیان‌گذاران پروژه، هم‌اکنون از شما عزیزان خواستارم اگر علاقمند به مدیریت جامعه هستید، در زیر این پست اعلام آمادگی کنید.

وظایف راهبر جامعه توزیع پارچ:

وظایف راهبر جامعه پارچ لینوکس به عنوان یک توزیع لینوکس مبتنی بر آرچ، شامل موارد زیر است:

1. مدیریت و هدایت جامعه: راهبر باید به عنوان یک نقطه تماس اصلی برای اعضای جامعه عمل کند و ارتباطات مؤثری را بین کاربران، توسعه‌دهندگان و سایر ذینفعان برقرار کند.

2. توسعه و بهبود مستندات: همکاری با جامعه برای ایجاد و نگهداری مستندات جامع و کاربرپسند برای کمک به کاربران در نصب، پیکربندی و استفاده از پارچ لینوکس.

3. ترویج مشارکت جامعه: تشویق کاربران به مشارکت در پروژه، از جمله توسعه نرم‌افزار، مستندات و فعالیت‌های آموزشی.

4. برگزاری رویدادها و کارگاه‌ها: سازماندهی و برگزاری رویدادها، کارگاه‌ها و جلسات آنلاین برای آموزش کاربران و ایجاد ارتباطات بین اعضای جامعه.

5. مدیریت بازخورد: جمع‌آوری و تحلیل بازخورد کاربران برای شناسایی نقاط قوت و ضعف پارچ لینوکس و بهبود مستمر آن.

6. توسعه استراتژی‌های بازاریابی: ایجاد و اجرای استراتژی‌های بازاریابی برای جذب کاربران جدید و افزایش آگاهی از پارچ لینوکس.

7. حفظ امنیت و حریم خصوصی: نظارت بر مسائل امنیتی و حریم خصوصی در جامعه و اطمینان از اینکه کاربران اطلاعات خود را به طور ایمن مدیریت می‌کنند.

8. ایجاد و نگهداری از کانال‌های ارتباطی: مدیریت کانال‌های ارتباطی مانند وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی و انجمن‌ها برای تسهیل ارتباطات و تبادل اطلاعات.

9. ایجاد یک تیم راهبری : تیم راهبری متشکل از راهبر جامعه، معاون راهبر جامعه، معاون‌فنی و حساب‌دار می‌باشد.

• در نظر داشته باشید تنها تا آخر هفته جاری یعنی تا ۱۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ برای راهبری جامعه اعلام آمادگی کنید و در روز شنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ انتخابات برگذار شده و تا ساعت ۲۴ آن روز زمان دارد.

• انتخابات راهبری جامعه هر سال برگذار می‌شود.

در زیر همین پست اگر مایل هستید اعلام آمادگی کنید.

4 Likes

بنده، پارسا رنجبر اعلام آمادگی می‌کنم. امیدوارم دوستان دیگر هم مشارکت داشته باشند.

2 Likes

بنده عرفان عربی اعلام آمادگی می‌کنم. به امید مشارکت‌های بیشتر…

2 Likes

منم اعلام آمادگی می‌کنم