از الآن تا ساعت ۱۲ شب انتخابات جامعه راهبری پارچ در فروم برقرار است.
لطفاً کاندید خودتون رو انتخاب کنید و بهش رأی بدید.
لیست کاندید هارو از این لینک میتونید ببینید.
- پارسا رنجبر
- عرفان عربی Erfoux
- جعفر فرقانلوژ
از الآن تا ساعت ۱۲ شب انتخابات جامعه راهبری پارچ در فروم برقرار است.
لطفاً کاندید خودتون رو انتخاب کنید و بهش رأی بدید.
لیست کاندید هارو از این لینک میتونید ببینید.
درود،
ممنون از اطلاعرسانی! به نظر من بهتر بود یک معرفی کوتاه از هر یک از این افراد به پیوست قرار میگرفت، تا دوستانی که آشنایی کافی با کاندیداها ندارند، بتوانند در نظرسنجی به راحتی تصمیمگیری کنند.
ارادت.
سلام و درود خدمت شما اعضای جامعه پارچ.
معرفی:
من پارسا رنجبر هستم، ۲۷ سالمه و از ۱۹ سالگی عضو جامعه نرمافزار آزاد ایران بودم.
تحصیل کرده کارشناسی مهندسی کامپیوتر هستم، قبلا در زمینه شبکه فعالیت داشتم ولی الان در حوضه وب بخش Back-end کار میکنم.
اهداف:
هدف من از راهبری جامعه پارچ، در درجه اول ایجاد جامعهای به دور از حاشیه است. جامعهای که هدفش آموزش و توسعه نرمافزار آزاد است.
در درجه دوم، ایجاد پل ارتباطی بین توسعه دهندگان و جامعه با ایجاد نظرسنجیهای مکرر.
در درجه سوم، برگذاری رویدادهای برخط جهت ارتباط بیشتر با کاربران.
در درجه چهارم، بهبود مستندات پارچ.
در درجه پنجم، تبلیغات موثر با آموزش برای جذب کاربر جدید.
تیم راهبری:
همه موارد بالا بدون تیم راهبری خوب و به تنهایی امکان پذیر نیست. بنده در صورت انتخاب شدن از طرف شما عزیزان، در پستی اعلام میکنم که هر کس اگر علاقه دارد در سمتهای معاون راهبر جامعه، معاونفنی و حسابدار فعالیت کند، در زیر همان پست اعلام کند تا با هم همکاری داشته باشیم و جامعه را به سمت اهدافمان ببریم.
ارادتمند شما،
پارسا رنجبر
درود بر اعضای محترم توزیع پارچ لینوکس،
همانطور که اشاره شد، ممکن است برخی از اعضا شناخت کافی از کاندیداها نداشته باشند و از انگیزهها و اهداف آنها مطلع نباشند. به همین دلیل، تصمیم گرفتم این پست را بنویسم و اندکی درباره این موضوع صحبت کنم.
بنده عرفان عربی هستم ۱۹ سالمه و مدتی هست که با پروژه پارچ آشنا شدم و از ابتدا تا به امروز برای پیشرفت پروژه تلاشهایی در ابعاد خودم انجام دادهام
در حال حاضر، من به عنوان راهبر تیم پارچ لینوکس فعالیت میکنم. این مسئولیت سنگینی است، اما تمام تلاشم را برای تسریع در امور فعلی به کار میبرم و امیدوارم در آیندهای نزدیک شاهد اتفاقات خوبی باشیم که شرح این وقایع از حوصله این بحث خارج است.
در ابتدا انگیزه بنده برای شرکت در انتخابات تنها ایجاد یک فضای رقابتی و هیجان انگیز بود. و معتقدم که این امر صورت گرفته زیرا در ساعات اولیه رأی گیری در سایر بستر ها (نظیر تلگرام و مستادون) شاهد ایجاد فضای تبلیغاتی و حمایتی از کاندید ها بودیم.
و اما دلیل دوم
دلیل کاندید شدن من، علاوه بر هیجان بخشیدن به فضای انتخابات و انجمن، این است که جامعه به ایجاد نقطهای برای ارتباط مؤثر بین کاربران و تیم پارچ نیاز دارد و من توانایی ایجاد این پل را برای توسعه و پیشرفت توزیع پارچ لینوکس دارم.
بدیهی است که مسئولیت رسیدگی به نیازهای جامعه بر عهده راهبر جامعه خواهد بود و پیگیری و تلاشهای راهبر تیم است که با همکاری راهبر جامعه، به این امر پویایی و انسجام میبخشد. اهداف من برای پیشرفت پروژه به وضوح در میان اعضای تیم بیان شده و ما در تیم پارچ در تلاشیم با اولویتبندی و بازبینیهای مکرر، هر چه سریعتر به توسعه پارچ کمک کنیم.
اما برای آشنایی با اهداف بنده مطالعه لیست زیر میتواند موثر باشد:
۱- ابتدا بایستی تکیه بر اعضای فعلی تیم را کاهش داده و جامعه را به مشارکت در بعضی قسمت ها از جمله توسعه نرم افزار ها، طراحی و تولید آثار گرافیکی و ساخت مستندات و تولید محتوا و… تشویق کنیم.
2- تلاش من برای ایجاد بستر های لازم جهت توسعه جامعه و جذب کاربران جدید به وضوح قابل مشاهدهاست از شرکت درجلسات لاگ و غیره تا تشویق کاربران تازه وارد به این حوزه همگی در راستای توسعه جامعه و پیشرفت پارچ صورت گرفتهاند.
3- طبیعتاً فردی که در حال حاضر مشغول مدیریت یک تیم است، باید تواناییهای لازم برای رهبری، هماهنگی و ایجاد انگیزه در اعضای تیم را داشته باشد. من به عنوان مدیر تیم پارچ لینوکس، وظیفه دارم تا نه تنها بر روند پیشرفت پروژه نظارت کنم، بلکه به ایجاد یک فضای مثبت و انگیزشی برای اعضای تیم بپردازم. این مسئولیت شامل برنامهریزی، هماهنگی فعالیتها، و حل مشکلاتی است که ممکن است در طول مسیر پیش بیاید. هدف من این است که با همکاری نزدیک با اعضای تیم و همچنین ایجاد یک پل میان جامعه و تیم، به توسعه و پیشرفت توزیع پارچ لینوکس کمک کنم و اطمینان حاصل کنم که همه اعضا در مسیر دستیابی به اهداف مشترک، احساس مشارکت و ارزشمندی کنند.
با آرزوی موفقیت و پیشرفت روزافزون پارچ لینوکس،
عرفان
پایان نظرسنجی را اعلام میکنم
پارسا رنجبر با ۲۱ رای به عنوان راهبر جدید انتخاب شد.
تعداد رایها ۴۰ عدد
جعفر فرقانلوژ با ۳ رای و عرفان عربی با ۱۶ رای در رتبه سوم و دوم قرار دارند.
با آرزوی موفقیت برای پارسا رنجبر عزیز.