مشورت در مورد نصب پارچ

وقت بخیر به تیم خفن پارچ...
یه لپ تاپ قدیمی Dell Inspiron 1545 دارم، که برای کاربری ساده در حد فیلم دیدن و بعضی وقتا ورد (جدیداً لیبره آفیس رایتر 😁 ) و... استفاده میشه، فعلا روش ویندوز ۱۰ ltsc سبک شده با اسکریپت chris titus tool نصبه... تو فکرمه که روش پارچ نصب یا دوال بوت کنم...
خواستم مشورت کنم بنظرتون
  1. پارچ نصب کنم (چه دسکتاپی؟)
  2. یا با توجه به قدیمی بودنش دیسترو دیگه ای رو میگین؟
  3. یا دستش نزنم همینجوری بمونه
بازم دم تیم خفن شما گرم 🙏🔥
البته ۶۴ بیته و ۳ گیگ رم و hdd داره...
پ . ن: ببخشید بابت توضیحات زیادی و چون دیدم یکم به ویندوز و دیسترو های دیگه ربط داره تاپیکش اف تاپیک زدم...

راستی اون همیشه با vga واسه فیلم دیدن به تلویزیون وصله پارچ که ازش ساپورت میکنه؟

سلام بله شما میتونید از نسخه ماته که دست الماسی هستش استفاده کنید.

cc: @almasi

این نسخه سبکه و حداقل رم مورد نیازش ۲ گیگابایت هستش، با فعال کردن zram و یا سواپ میتونید به اندازه ویندوز و یا حتی بیشتر ازش کار بکشید.

و بله پشتیبانی می‌کنه من خودم یک dell inspiron 1564 دارم که اکثر اوقات به مانیتور اکسترنال وصله.

1 Like

ممنون سهراب جان.

بله میتونین از ماته استفاده کنین، خودم هم یه لپتاپ با سخت افزار تقریبا ضعیف دارم که با ماته الان مثل جت کار میکنه :smiley:

ممنون از شما و آقای الماسی،
کلا dell Inspiron ها بیچارن :slight_smile:

1 Like

درضمن پارچ از لحاظ استیبل بودن اوکیه؟
نکته‌ی خاصی که لازم نیست تو نصب حواسم باشه؟
(اطلاعات تو یه پارتیشن جدای NTFS هستش)
با اسکریپت parch-zram اوکیه دیگه یا دستی انجام بدم؟
بازم تشکر :slight_smile:

درود مجدد،
من ایزو رو دانلود کردم مثل همیشه با ونتوی رو فلش ریختم تو لایو دیدم واسه نصب یا Replace a partion هست که چون ویندوز چندتا پارتیشن داره نمیشد یا پارتیشن بندی دستی که چون نمیدونم دقیقا چه پارتیشن هایی بزنم انجام ندادم، اومد gparted رو نصب کنم که باهاش پارتیشن ها ویندوز رو پاک کنم و یه پارتیشن بسازم و بعد با Replace a partion بزنم خودش اوکی کنه :confused:
بعد اومدم مخازن رو اپدیت کنم واسه نصب gparted(توی لایو) ولی دو تا مخرن پارچ اپدیت نمی شد :expressionless:
چیکارکنم؟

ممنون میشم که مشکل اپدیت مخازن رو چطور اوکی کنم یا بگین با چطور پارتیشن بندی کنم؟
(
پارتیشن ها:
کل ۳۰۰ گیگ hdd
۱۵۰ گیگ ntfs فایل ها
بقیه پارتیشن ها ریز و درشت ویندوز
)

مخازن که مشکلی ندارن
از توی خود کالامارس میتونی پارتیشن بندی کنی.
از لحاظ استیبل بودن اوکیه.
با parch-zram می‌تونی با اسکریپت zramd هم میتونی.

بابت دیرپاسخ‌دادن عذرخواهم، افزونه اکتیویتی پاب از کار افتاده بود پیامارو ندیده بودم.

درود،
من راستش صبر نداشتم Erase disk زدم و الان با نت دیگه مخازن مشکلش حل شد اپدیت کردم همه چیو دارم میرم واسه zram و کانفیگ :fire:

1 Like

اوه :)) خوبه

سوالی داشتی بپرس می‌بینم

یه باگ که واسم دوبار پیش میومد این بود وقتی با درگ کردن تایتل پنجره فایرفاکس به چپ می خوام بچنیمش که نصف سمت چپ رو پر کنه هم موس رو ول میکنم یهو صفحه سیاه میشه (احتمالا وارد tty میشه) بعد یهو لاگ اوت میشه و همه چیز بسته میشه

1 Like

@almasi

پیگیری می‌کنه این مورد رو.

1 Like

رو اپلیکیشن های دیگه این مشکل نبود ولی خب به طرز عجیبی بعد از اوکی کردن زی رم و تم اوکی شد :slight_smile:
درضمن من راستش هم به خاطر این باگ هم به خاطر اذیت کردنش تو کاستوم کردن میخوام xfce نصب کنم
در ضمن xfce از ماته سنگین تره یا سبک تر؟

احتمالا به خاطر رم لپ تاپ اون ایراد بوده

یه چندتا ایراد دیدم گفتم بگم:
کالامارسش که حداقل واسه من نه کالامارس عادی بود نه کالا مارس پارچ(کالامارس عادی بود ولی اون پنل سمت چپ رو نداشت :expressionless: )
خودش هم به نصبت پارچ های دیگه هیچ کانفیگی نداشت عجیب تر این بود که پکمن هم تا جایی که یادمه گفته بودین پکمن ILoveCandy فعاله رو پارچ ولی یا فعال نبود یا ترمینال ماته از رنگ پشتیبانی نمی‌کرد.
دم شما و آقای الماسی گرم

درضمن واسه xfce نسخه‌ی پری ریلیز اوکیه یا همون نسخه اصلی اخر رو بریزم؟

ببخشید بابت پرسش های زیادم این چند روز خیلی بین سیستم عامل های مختلف دارم سوییچ میکنم :sweat_smile:

سلام. من نوشته های شمارو خوندم و خیلی باعث تعجبم شد چون تا الان که خودم هم از mate استفاده میکردم به چنین مشکلی برنخورده بودم.

حالا باز من سعی میکنم مشکل شمارو بازسازی کنم رو سیستم خودم ببینم مشکل از کجاش بوده، ولی الان که گفتین مشکل از رم بوده، یکم شک کردم که ممکنه مشکل از سمت سخت افزار باشه، ولی باز بنده چک میکنم.

اول اینکه ممنون برای اینکه فیدبک میدین

دوم، متاسفانه متوجه مشکلتون با کالامارس نشدم، یعنی منظورتون اینه که از لحاظ تجربه کاربری، چیز بدی بوده؟

سوم، این دسکتاپ فعلا تازه شروع به فعالیت کرده و متاسفانه کانفیگ خاصی هنوز براش نتونستم بنویسم (چون خودمم متاسفانه درگیر درس و کنکور هستم، ولی سعی میکنم حتما هرچه زودتر اینکارو انجام بدم)

تم دیفالت ترمینال ماته متاسفانه یه چیز مسخره‌ایه، ایشالله تو رلیز های بعدی پارچ ماته با وجود دات‌فایل های جدید مشکلش برطرف میشه. فعلا پیشنهاد میکنم بهتون تم و کالر پلت ترمینالتون رو عوض کنین.

درمورد xfce باید از @ERFouX که maintainer اون نسخه هست بپرسین، ولی فکر میکنم نسخه pre-release اش نسخه بتا باشه. حالا باز از خود maintainer بپرسین.