وقت بخیر به تیم خفن پارچ...
یه لپ تاپ قدیمی Dell Inspiron 1545 دارم، که برای کاربری ساده در حد فیلم دیدن و بعضی وقتا ورد (جدیداً لیبره آفیس رایتر 😁 ) و... استفاده میشه،
فعلا روش ویندوز ۱۰ ltsc سبک شده با اسکریپت chris titus tool نصبه... تو فکرمه که روش پارچ نصب یا دوال بوت کنم...
خواستم مشورت کنم بنظرتون
پارچ نصب کنم (چه دسکتاپی؟)
یا با توجه به قدیمی بودنش دیسترو دیگه ای رو میگین؟
یا دستش نزنم همینجوری بمونه
بازم دم تیم خفن شما گرم 🙏🔥
البته ۶۴ بیته و ۳ گیگ رم و hdd داره...
پ . ن: ببخشید بابت توضیحات زیادی و چون دیدم یکم به ویندوز و دیسترو های دیگه ربط داره تاپیکش اف تاپیک زدم...
درضمن پارچ از لحاظ استیبل بودن اوکیه؟
نکتهی خاصی که لازم نیست تو نصب حواسم باشه؟
(اطلاعات تو یه پارتیشن جدای NTFS هستش)
با اسکریپت parch-zram اوکیه دیگه یا دستی انجام بدم؟
بازم تشکر
درود مجدد،
من ایزو رو دانلود کردم مثل همیشه با ونتوی رو فلش ریختم تو لایو دیدم واسه نصب یا Replace a partion هست که چون ویندوز چندتا پارتیشن داره نمیشد یا پارتیشن بندی دستی که چون نمیدونم دقیقا چه پارتیشن هایی بزنم انجام ندادم، اومد gparted رو نصب کنم که باهاش پارتیشن ها ویندوز رو پاک کنم و یه پارتیشن بسازم و بعد با Replace a partion بزنم خودش اوکی کنه
بعد اومدم مخازن رو اپدیت کنم واسه نصب gparted(توی لایو) ولی دو تا مخرن پارچ اپدیت نمی شد
چیکارکنم؟
یه باگ که واسم دوبار پیش میومد این بود وقتی با درگ کردن تایتل پنجره فایرفاکس به چپ می خوام بچنیمش که نصف سمت چپ رو پر کنه هم موس رو ول میکنم یهو صفحه سیاه میشه (احتمالا وارد tty میشه) بعد یهو لاگ اوت میشه و همه چیز بسته میشه
رو اپلیکیشن های دیگه این مشکل نبود ولی خب به طرز عجیبی بعد از اوکی کردن زی رم و تم اوکی شد
درضمن من راستش هم به خاطر این باگ هم به خاطر اذیت کردنش تو کاستوم کردن میخوام xfce نصب کنم
در ضمن xfce از ماته سنگین تره یا سبک تر؟
یه چندتا ایراد دیدم گفتم بگم:
کالامارسش که حداقل واسه من نه کالامارس عادی بود نه کالا مارس پارچ(کالامارس عادی بود ولی اون پنل سمت چپ رو نداشت )
خودش هم به نصبت پارچ های دیگه هیچ کانفیگی نداشت عجیب تر این بود که پکمن هم تا جایی که یادمه گفته بودین پکمن ILoveCandy فعاله رو پارچ ولی یا فعال نبود یا ترمینال ماته از رنگ پشتیبانی نمیکرد.
دم شما و آقای الماسی گرم
سلام. من نوشته های شمارو خوندم و خیلی باعث تعجبم شد چون تا الان که خودم هم از mate استفاده میکردم به چنین مشکلی برنخورده بودم.
حالا باز من سعی میکنم مشکل شمارو بازسازی کنم رو سیستم خودم ببینم مشکل از کجاش بوده، ولی الان که گفتین مشکل از رم بوده، یکم شک کردم که ممکنه مشکل از سمت سخت افزار باشه، ولی باز بنده چک میکنم.
دوم، متاسفانه متوجه مشکلتون با کالامارس نشدم، یعنی منظورتون اینه که از لحاظ تجربه کاربری، چیز بدی بوده؟
سوم، این دسکتاپ فعلا تازه شروع به فعالیت کرده و متاسفانه کانفیگ خاصی هنوز براش نتونستم بنویسم (چون خودمم متاسفانه درگیر درس و کنکور هستم، ولی سعی میکنم حتما هرچه زودتر اینکارو انجام بدم)
تم دیفالت ترمینال ماته متاسفانه یه چیز مسخرهایه، ایشالله تو رلیز های بعدی پارچ ماته با وجود داتفایل های جدید مشکلش برطرف میشه. فعلا پیشنهاد میکنم بهتون تم و کالر پلت ترمینالتون رو عوض کنین.