آها ممنون،
راستش نسخه پریریلیز زده بود added dotfiles ولی چون بتا بود خواستم نسخهی غیر بتا رو دانلود کنم داشتم اخبار بعدش رو تو چنل تلگرام چک میکردم دیدم اون نسخه ها با ونتوی سازگار نیست
بازم ممنون
ادیت: گویا نسخهی بتا بیلدم نشده =(
واسه عوض کردن پالت ترمینال به طرز عجیبی وقتی یه پروفایل رو میسازم دیگه بعد دکمهی عوض کردن تنظیماتش میپره و باید یه پروفایل دیگه بسازم.
از طرفی با کمی سرچ اومدم alacritty (شاید تایپو) رو بریزم به طرز عجیبی اسکرول بار نداشت و Arrow keys کار نمی کرد…
ترمینال خوب چی سراغ دارین؟
ادیت: با اینکه خودم خیلی از ویم استفاده میکنم یک درصد احتمال نمیدادم با hjkl حرکت کنه که گویا میکنه
میتونی با
sudo pacman -S xfce4 xfce4-goodies
نصبش کنی.
خود xfce با تم پارچ از مخزن حذف شده، بنابراین خودت باید کانفیگش کنی.
درود من خود ایزو رو دانلود کردم و خودمم کانفیگ کردم ولی بازم از ماته سبک تره
داخل لینوکس چیزی مثل fastboot ویندوز نیست؟
چون با اینکه تو خود لینوکس صد برابر سریع تر از ویندوزه ولی ولی ویندوز زیر ۳۰ ثانیه بوت میشد لینوکس ۵،۶ دقیقه؟
۴،۵ دقیقه بخش
لود شدن کرنل و…
مراحل بعد از لود شدن اونا زیر ۳۰ ثانیه Plymouth بیچاره هم فقط ۲ ثانیه میبینیم…
نزدیک ترین چیزی که پیدا کردم :
https://www.reddit.com/r/linuxquestions/comments/mnlnv2/fast_startup_in_linux/
بود که توش چیزی به اسم Preload که یه ایرانی زده بود پیدا کردم ولی خب هم اون تو سورس فورج زده بود ۱۱ ساله اپدیت نشده (من از AUR نصب کردم البته) هم اون واسه نرم افزاره من واسه خود سیستم عامل میگم…
ممنون از راهنمایی هاتون =))
یه سوال دیگه که داشتم اینه که چرا بسته های والپیپر پارچ مثل parch wallpapers, iran wallpapers, nature., etc…
وقتی نصب میکنم تو بخش تغییر والپیپر xfce نمیاد؟
ساختار والپیپر xfce فرق داره ما بک گراند هارو بسته بندی که کردیم توی ماته و گنوم و پلاسما و اینها نشون میده.
به صورت کلی
/usr/share/wallpapers
میتونی پیداشون کنی
نسخه آخری که منتشر شده نیاز به تست داره و احتمالا مشکلاتی هم داشته باشه - میتونی نصب کنی و مشکلاتش رو با هم حل کنیم
من دیگه همون نسخه قدیمی رو نصب کردم راضیم بازم ممنون
ممنون واسه سوال پیام بالاتر ایدهای ندارین؟
تشکر مجدد
فکر کنم مشکل های من هیچ وقت تمام نمیشه
(البته بازم هرجور حساب کنیم از ویندوز بهتره لینوکس به هر حال هیچ چیز که بی نقص نیست )
درضمن مطمئن نیستم ولی تا جایی که یادمه یا تو ماته نصب نبود یا تو اونم کار نمیکرد
(احتمال اینکه که نصب نبود بیشتره چون تم sddm و غیره هم نصب نبود)
تم کرسر رو باید از بخش mouse توی تنظیمات عوض کنی.
و اینکه رشته سوالاتت بهم ریختن من متوجه نمیشم چه سوالاتی پرسیدی فقط ایمیل برام میاد
اون نه یه پیامی که الان ریپلای میزنم میگم پریروز ۳ تا سوال بود توش هی ادیت زدم حذف شد فقط یکی مونده
این پیام
فکت: پیامی که ریپلای زدم ۴ بار ادیت زدم و سوالاتم رو عوض کردم
اگه لازمه یه تاپیک دیگه باز کنم؟