پیشنهادات برای تغییرات در بیلد بعدی

سلام و عرض ادب.
برای برنامه‌ریزی رلیز بعدی پارچ لینوکس می‌خواستم نظرم و پیشنهاداتم را در مورد موارد زیر با شما به اشتراک بگذارم:

1- جایگزین کردن sddm با Plasma Login Manager برای یکپارچگی بهتر در نسخه پلاسما

2- جایگزین کردن strawberry با Elisa در نسخه پلاسما

3- نصب بودن appmanager به صورت پیشفرض برای پشتیبانی بهتر appimage ها

4- جایگزین کردن Zen browser با فایرفاکس هاردن شده (BetterFox + ublock origin)

5- برطرف کردن مشکل صدا در نسخه گنوم

6- افزودن گزینه آپدیت سیستم در برنامه دستور

7-افزودن gnome-initial-setup و plasma-setup در نسخه های پلاسما و گنوم برای تجربه out of box

8- بهبود برنامه درود در زمان بوت کردن لایو که به صورت اتوماتیک شروع به اجرا کردن بشود

9- توسعه برنامه شروع سریع پارچ ( اضافه کردن صفحه خوش آمدید بعد از نصب همانند CachyOS-Welcome و صفحه خوش آمدید kde برای تجربه بهتر برای کاربران تازه کار
کاربر جدید با کلید های میانبر یا shortcut ها و قابلیت های kde آشنا می‌شود) و ترکیب همیارپارچ با این برنامه

10- استفاده از آیکون های morewaita به عنوان آیکون های پیشفرض در نسخه گنوم

11-رفع مشکل برنامه mirrorman بعد از افزودن مخازن شخص ثالث که با مشکل مواجه میشود:

12- افزودن مدیر درایور پارچ و پشتیبانی بهتر از انویدیا

13- استفاده از سامانه پرونده btrfs به صورت پیشفرض و اضافه کردن قابلیت نقطه بازیابی یا همون snapshot یا restore point که اگر بعد بروزرسانی پارچ و ریبوت مشکلی پیش اومد از لحاظ بالا اومدن گرافیک سیستم عامل و … خودکار نقطه قبل از بروزرسانی رو نمایش بده و بتونیم به قبل بروزرسانی برگردیم (البته برنامه timeshoft هست که اگه به صورت پیشفرض نصب باشه خوبه)

14- افزودن مخزن جایگزین به نسخه گنوم (در این نسخه گنوم مخزن جایگزین اضافه نشده و از مخزن قبلی استفاده میشود)

Server = https://mirror.parchlinux.ir/$repo/$arch/

از کاربران دیگر تقاضا میکنم شما نیز نظراتتان را به اشتراک بگذارید تا به توسعه پارچ کمک بشه :slightly_smiling_face:

به نظرم یک رابط گرافیکی برای تنظیمات گراب و تغییر کرنل و … هم خیلی خوب میتونه باشه (که فکر کنم قبلا گفته بودن در حال توسعه س)

درایور انویدیا و شرایط مناسب گیم هم کلا به نظرم خیلی خوبه اگه در قالب یک مجموعه پکیج یا نرم افزار game center مانند باشه…

کلا اگه برای وضعیت اینترنت ایران هم بشه کاری کرد (در شرایط بهتر از الان چون اینو که هیچ کار نمیشه کرد) خیلی خوبه میشه.

من همه جواب‌های نامربوط به این تاپیک رو حذف کردم.

این تاپیک صرفاً برای پیشنهاداته.

اگر صحبتی دارید یا درخواستی توی یک تاپیک دیگه بپرسید.

قوانین فروم رو رعایت کنید، اینجا تلگرام نیست‌.

متشکرم

دو تا پیشنهاد جدید هم به ذهنم رسیده:

15 - جایگزین کردن gparted با kde partition manager در نسخه پلاسما

16- استفاده از آیکون پک Papirus به صورت پیشفرض در نسخه پلاسما

ایجاد کردن بیلد مینیمال سروری با هد cockpit
ایجاد کردن فضایی مانند archinstall برای کامپیوتر های هدلسس

یه بیلد به نام parch mini هستش که از فورک archinstall-rs استفاده میکنه ولی هنوز مشکلات داره