فریز شدن تصادفی سیستم با مصرف عادی منابع

سلام
من با یه وضعیتی مواجه هستم که اذیت کننده است.
من چند ماهه پارچ رو نصب کردم رو این لپتاپ:

وضعیتی که دارم اینه که تو استفاده عادی یعنی مثلاً در آخرین بار یه کروم باز بود با سه تب و v2rayng بعد یه دفعه بدون اینکه من کار خاصی انجام بدم رفت تو حالت هنگی. فریز میشد همش وقتی موس رو میبردم رو هر چیزی. حتی بین تب ها هم نمیتونستم جابجا بشم. ترمینال هم باز نمیشد. سیستم مانیتور هم باز نمیشد. اخرش که ترمینال باز شد چک کردم وضعیت سیستم رو هم رم هم پردازنده هم اس اس دی وضعیت خوبی داشتن برا همینه که دلیل این وضعیت رو نمیفهمم.
اخیراً زیاد اینطور میشه. برنامه باز میکنم اینطور میشه ( یا حتی بدون دلیل )
و اینکه یه چیز دیگه اینکه موقع لاگین ( در کل موقع زدن رمز سودو ) ۱-۲ زمان میبره تا بخواد وارد بشه.
قبلاً اینطوری نبود.
لطفاً اگه هر ایده ای دارین بهم بگین. ممنون.

لاگ demsg:
https://0x0.st/PM-m.txt

سلام از کرنل LTS استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
همینطور در دفعه بعدی کرش لاگ ژورنال رو بگیرید:

journalctl -k -b -1

و فریز به چه صورته؟ حتی به TTY هم نمی‌تونید برید؟

درود
رفتن به tty رو تست نکردم تا حالا حقیقتش.
در مورد فریز ها اینکه هر وقت اون وضعیت رخ میده هر کجا نشانگر موس رو میبرم که یه دکمه ای چیزی هست حدود 3-5 ثانیه همه چیز فریز میشه.
مثلاً میگم فرض کن یه برنامه بازه موس رو میبرم که مینیمایز کنم برنامه رو ( حتی رو دکمه مینیمایز کردن کلیک هم نمیکنم چون اصلا اجازه کلیک کردن نمیده ) بعد فریز میشه ۵ ثانیه و بعد میتونم بزنم مینیمایز شه و باز چند ثانیه تا بخواد مینیمایز شدن انجام بشه به همین ترتیب چند دقیقه تو این وضعیت میمونه
البته همیشه‌ی همیشه رخ نمیده ولی اذیت کننده است.

sudo journalctl -k -b -1
Specifying boot ID or boot offset has no effect, no persistent journal was found.

خب با کرنل lts امتحان کنید بالاتر گفتم.

بله نصب کردم همون موقع. دارم کار میکنم باهاش ببینم چطور میشه.

ولی در مورد اون مشکل سودو چطور ؟ وقتی می‌خوام لاگین کنم یا هر برنامه ای که به رمز سودو نیاز داره خیلی تاخیر داره تا بخواد باز بشه.

نه با کرنل lts هم مشکل برقراره و همون‌طور که توضیح دادم پیش میاد.

سلام لپ تاپ شما گرافیک اختصاصی انویدیا یا ای ام دی داره ؟

خب تا لاگ دقیقی ندید من کمکی نمیتونم بکنم، توی لاگ کرنل (dmseg) نکته قابل توجهی نبود.

نه فقط گرافیک یکپارچه اینتل رو داره.

براتون فرستادم خروجی اون دستوری که دادین رو. لاگ نشون نمیداد.

شما پارچ رو بصورت dual boot نصب کردید یا ویندوز رو پاک کردین و بعد پارچ رو نصب کردید؟

اول پارچ رو داشتم و بعد در کنارش ویندوز نصب کردم.