نظرخواهی برای عرضه بعدی از پارچ

سلام به همه‌ی کاربران پارچ :waving_hand:

برای برنامه‌ریزی رلیز بعدی پارچ لینوکس می‌خواهیم تصمیم‌ها بر اساس نظر مستقیم شما گرفته بشه.

لطفاً نظرتان را در مورد موارد زیر با ما به اشتراک بگذارید:

• چه ویژگی یا تغییری بیشترین اولویت را برای شما دارد؟
  • تمرکز رلیز بعدی بیشتر روی چه چیزی باشد؟
    پایداری، عملکرد، ظاهر (Plasma/GNOME)، ابزارهای اختصاصی پارچ، یا سخت‌افزار خاص؟
  • آیا ابزار یا پکیجی هست که نبودنش واقعاً اذیت‌تان کرده؟
  • تجربه‌تان از نسخه‌ی فعلی چه نقاط ضعف یا گلوگاهی دارد؟

منتظر نظرات‌تان هستیم :seedling:

2 Likes

موجود نبودن درایور انویدیا به بصورت پیشفرض و موجود نبودن dracut

کند بودن در بوت اولیه از روی نسخه زنده در گرافیک انویدیا به دلیل موجود نبودن درایور انویدیا به بصورت پیشفرض

اضافه کردن مدیر درایور پارچ

3 Likes

مثل همیشه عالی بوده و هست

3 Likes

۱. استور گرافیکی
۲. پایداری و عملکرد
۳. نه
۴. هیچ نقطه ضعف خاصی نمی‌بینم

1 Like

پشتیبانی از درایور های nvidia قدیمی بدون دردسر
تجربه راحت تر برای game

2 Likes
  1. سازگاری بیشتر و پیش‌فرض با برنامه های ویندوزی
  2. پشتیبانی سخت افزاری گسترده تر
  3. بله، یه چیزی که خودکار چند تا چیز رو بررسی و در صورت نیاز ترمیم کنه (مثل گراب)
  4. همه چیز عالی و روان اجرا می‌شه

به نظرم مهم ترین قسمت اضافه شدن ابزارهای اختصاصی پارچ هست که می‌تونه مزیت بزرگی برای توزیع به حساب بیاد

بیشتر یه برنامه که با چنتا کلیک ساده درایور انویدیا رو نصب کنه می‌تونه مزیت خیلی بزرگی باشه

2 Likes

سلام و عرض ادب.

۱. آمادگی برای کاربران تازه‌کار و استفادهٔ روزمره
۲. رفع ایرادات، بهبود قابلیّت‌های برنامه‌ریزی شده و افزودن ابزارهای بیشتر همچون فروشگاه نرم‌افزاری پارچ و الخ
۳. بله؛ جای خالی ابزار مدیریّت درایور، فروشگاه نرم‌افزاری پارچ و چیزهایی مانند این، به میزان زیادی حسّ می‌شود.
۴. آخرین بار که پارچ را تجربه کردم، ایراد عدم پاکسازی بسته‌های اضافی نصب و نیز ایراداتی این‌چنینی را می‌توانم به عنوان «نقاط ضعف» برشمارم ولی به نظر بنده، نقاط ضعف اصلی در کمبود توسعهٔ ابزارها و عدم تمرکز بر مسئلهٔ بازاریابی (مارکتینگ) است.

با سپاس.

• سازگاری بیشتر با سخت‌افزار های مختلف، مخصوصا مواردی مثل گرافیک های nvidia، مثلا اگه ابزاری نیازه که خودش scan بکنه و درایور های مورد نیازش رو نصب کنه و … (خودم دقیق نمیدونم چون nvidia ندارم، ولی روی لپتاپ های دیگه دیدم بعضاً به مشکل میخوردن)
  • اگه بشه ابزار و کانفیگ های لازم برای استفاده از Fingerprint برای باز کردن قفل سیستم (plasma, sddm) رو داشته باشیم خیلی خوب میشه. من چند باری سعی کردم از arch wiki اینو ستاپ کنم ولی موفق نشدم. مدل لپتاپم thinkpad t480
  • عالیه، مشکلی نداره.

سلام وقت بخیر
ظاهر گنوم یک سری مشکل هایی داره برای من که توی همین فروم پرسیدم حالا نمیدونم همگانیه یا نه ولی رفع بشه خوشحال میشم :slight_smile:
در کل عالیه

۱_ حذف مرورگر Zen و اضافه کردن مرورگری که داخل مخزن اصلی آرچ باشه

۲_ اضافه کردن برنامه‌ای به نام تنظیمات آرچ لینوکس که داخلش مورد ۳ و ۵ باشه و در آینده اگر برنامه ای جهت تنظیمات خواستین اضافه کنین خودکار با بروزرسانی اون اضافه بشه و نیاز نباشه کاربر دستی اضافه کنه

۳_ اضافه کردن قابلیت نقطه بازیابی یا همون snapshot یا restore point که اگر بعد بروزرسانی پارچ و ریبوت مشکلی پیش اومد از لحاظ بالا اومدن گرافیک سیستم عامل و … خودکار نقطه قبل از بروزرسانی رو نمایش بده و بتونیم به قبل بروزرسانی برگردیم

۴_ اضافه کردن نصب تحت اینترنت مثل netiso دبیان و …

۵_ اضافه کردن برنامه مدیریت درایور برای پیدا کردن و نصب و پیکربندی درایور انویدیا البته برای نسخه های قدیمی از AUR یا به مخزن پارچ اضافه بشه و نصب بشه

۶_ تغییر kde پیش فرض به رنگ روشن و تغییر والپیپر اصلی kde به پارچ برای مثال سَبک های space پارچ

۷_ تغییر تصویر صفحه ورود یا login screen به پارچ

۸_ تغییر تصویر داستور به سبد خریدی یا چیزی که راحت تر قابل پیدا کردن باشه و مفهوم رو ساده‌تر برسونه

۹_ استفاده از Discover kde جهت استور پارچ برای تمام محیط های دسکتاپ

۱٠_ نمی دونم قابل حل هست یا نه، بعضی برنامه ها فکر کنم غیر مخزن اصلی پارچ با علامت wayland یا همون w با پس زمینه نارنجی داخل taskbar میان

۱۱_ غیر فعال سازی Cursor shake در kde که فعال بودنش مقدار کمی پردازنده بیشتر مصرف می کنه

۱۲_ بازگرداندن صفحه خوش آمدید kde، کاربر جدید با کلید های میانبر یا shortcut ها و قابلیت های kde آشنا می‌شه

۱۳_ افزودن دسته بندی پارچ به فهرست برنامه‌های taskbar همون office , internet و … برای منظم سازی و راحت تر پیدا کردن برنامه های پارچ

۱۴_ اضافه کردن ترمینال و مرورگر و استور و فایل ها به قسمت favorite در فهرست برنامه ها taskbar

۱۵_ برنامه پس زمینه بررسی سریع بروزرسانی و اعلان به کاربر پس از هر بوت

۱۶_ اضافه کردن مخزن ایرانی به مخازن آرچ در پارچ

۱۷_ اضافه کردن برنامه نصب کننده درود در پارچ به دسکتاپ موقع بوت زنده از روی فلش

1 Like

چه ایده‌های خوبی!
منم موافقم.

1 Like