سوالاتی در رابطه با پارچ لینوکس

سلام
چندتا سوال داشتم :sweat_smile:

۱_ پارچ بهتر عمل می‌کنه یا آرچ (بهینه بودن، مصرف منابع مثل پردازنده و رم و گرافیک و مصرف باتری در KDE و سرعت چطوری هست، بهتر از آرچ هست؟)

۲_ پارچ از منبع آرچ استفاده می‌کنه، یعنی گروه پارچ بروزرسانی می‌ده یا مستقیم از آرچ بروزرسانی دریافت می‌کنیم؟

۳_چیزهایی که روی پارچ پیش‌فرض نصب هست چیا هستن، باعث سنگینی می‌شن و در پس زمینه حین بالا اومدن پارچ فعال می‌شن؟

۴_حریم خصوصی بر پایه سایت اصلی parchlinux.com هنوز هست؟(حقیقتش فکر می کردم پارچ متوقف شده چون در parchlinux.com پایین صفحه تا ۱۴۰۳ نوشته و همچنین بروزرسانی iso نداشتین ولی بعد از دیدن انجمن خوشحال شدم که هستین.)

۵_پیشنهاد می‌دین از آرچ به پارچ بیام یا نه؟

پیشاپیش ممنونم که خواندین. :rose:

پارچ توزیعی بر پایه آرچه. آرچ خامه و پارچ اومده یه سری چیزهای اولیه که انجام دادنشون برای یه کاربر نیاز نیست انجام داده

چیزایی که روش نصبه چیزایی هست که خودت بعد از نصب آرچ باید بریزی یعنی چیز خاصی ندارن که بخواد باعث سنگینی بشه

حریم خصوصی تغییر کنه حتما روی سایت تغییرش میدن

تصمیم گیریش با خودته که بیای یا نه

2 Likes

ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی :tulip::tulip::tulip:

حقیقتش آرچ لینوکس رو دارم و مشکلی ندارم ولی خیلی برام مصرف منابع مهم هست گفتم اگر پارچ بهینه تر هست برای مثال میزان کلاک پردازنده و … رو بهینه می‌کنه بیام سمتش و البته مهم ترین دلیلم ایرانی :smiling_face_with_three_hearts: بودنش هست، سرعت دانلود بسته ها خوبه؟ داخل آرچ mirror روی مبین هاست و … هست خیلی پر سرعته، پارچ چطوره؟

پشتیبانی از flathub رو داره پارچ؟

خیلی نسخه امتحان کردم و هوش مصنوعی رو فکر کنم کچل کردم :rofl::rofl::rofl: ازش از مقایسه Manjaro و Opensuse و Debian و Altlinux و Voidlinux و Alphine و … پرسیدم.

اگر Gentoo بلد بودم و نمی ترسیدم خرابش کنم می‌رفتم Gentoo
فکر کنم خیلی بهینه بشه ولی همین آرچ رو چند بار باهاش به مشکل خوردم :sweat_smile: دیگه Gentoo رو می‌ترسم.

ببخشید خیلی حرف زدم دنبال یه سیستم عامل Stable مثل ویندوز هستم بدون تلمتری و خیلی بهینه جهت مصرف پردازنده و …

نمی دونم چه کنم!

روی پارچ میتونید مثل هر توزیعی از flatpak و flathub استفاده کنید

1 Like

ممنونم لطف کردین :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

سلام تفاوت‌های پارچ و سایر توزیع‌های آرچ بیس توی ویکی پارچ نوشته شده:

سایت پارچ درحال به‌روزرسانیه و ما دست بردن روی این سایت رو متوقف کردیم تا سایت جدید بیاد بالا، اما به علت بدقولی توسعه دهنده‌های عزیز وب پارچ سایت جدید ناقص مونده و این سایت هم همینطوری به صورت تعلیق باقی مونده.

ولی چون گفتید که نکته‌ای هستش و به چشم میاد اون رو اصلاح می‌کنم.

آخرین بیلد ایزو هم برای برج ۵ بوده که چون کالامارس مشکل داشته بیلد جدیدی ندادیم که این هم در بلاگ پارچ ذکر شده بوده.

پاسخ اکثر سوالات شما هم داخل ویکی داده شده با این‌حال من الباقی رو پاسخ میدم.

پشتیبانی از flathub رو داره پارچ؟
← بله

پارچ از منبع آرچ استفاده می‌کنه، یعنی گروه پارچ بروزرسانی می‌ده یا مستقیم از آرچ بروزرسانی دریافت می‌کنیم؟
← پارچ مخازن ارچ رو + مخزن خودش ارائه میده

1 Like

خیلی خیلی ممنونم فکر کنم بالاخره موفق شدم تصمیم بگیرم. :wink::tulip:

This topic was automatically closed 60 minutes after the last reply. New replies are no longer allowed.