۱_ پارچ بهتر عمل میکنه یا آرچ (بهینه بودن، مصرف منابع مثل پردازنده و رم و گرافیک و مصرف باتری در KDE و سرعت چطوری هست، بهتر از آرچ هست؟)
۲_ پارچ از منبع آرچ استفاده میکنه، یعنی گروه پارچ بروزرسانی میده یا مستقیم از آرچ بروزرسانی دریافت میکنیم؟
۳_چیزهایی که روی پارچ پیشفرض نصب هست چیا هستن، باعث سنگینی میشن و در پس زمینه حین بالا اومدن پارچ فعال میشن؟
۴_حریم خصوصی بر پایه سایت اصلی parchlinux.com هنوز هست؟(حقیقتش فکر می کردم پارچ متوقف شده چون در parchlinux.com پایین صفحه تا ۱۴۰۳ نوشته و همچنین بروزرسانی iso نداشتین ولی بعد از دیدن انجمن خوشحال شدم که هستین.)
حقیقتش آرچ لینوکس رو دارم و مشکلی ندارم ولی خیلی برام مصرف منابع مهم هست گفتم اگر پارچ بهینه تر هست برای مثال میزان کلاک پردازنده و … رو بهینه میکنه بیام سمتش و البته مهم ترین دلیلم ایرانی بودنش هست، سرعت دانلود بسته ها خوبه؟ داخل آرچ mirror روی مبین هاست و … هست خیلی پر سرعته، پارچ چطوره؟
پشتیبانی از flathub رو داره پارچ؟
خیلی نسخه امتحان کردم و هوش مصنوعی رو فکر کنم کچل کردم ازش از مقایسه Manjaro و Opensuse و Debian و Altlinux و Voidlinux و Alphine و … پرسیدم.
اگر Gentoo بلد بودم و نمی ترسیدم خرابش کنم میرفتم Gentoo
فکر کنم خیلی بهینه بشه ولی همین آرچ رو چند بار باهاش به مشکل خوردم دیگه Gentoo رو میترسم.
ببخشید خیلی حرف زدم دنبال یه سیستم عامل Stable مثل ویندوز هستم بدون تلمتری و خیلی بهینه جهت مصرف پردازنده و …
سلام تفاوتهای پارچ و سایر توزیعهای آرچ بیس توی ویکی پارچ نوشته شده:
سایت پارچ درحال بهروزرسانیه و ما دست بردن روی این سایت رو متوقف کردیم تا سایت جدید بیاد بالا، اما به علت بدقولی توسعه دهندههای عزیز وب پارچ سایت جدید ناقص مونده و این سایت هم همینطوری به صورت تعلیق باقی مونده.
ولی چون گفتید که نکتهای هستش و به چشم میاد اون رو اصلاح میکنم.