نصب هیدیفای بر روی پارچ لینوکس

سلام خدمت همه ی کاربران پارچ لینوکس با توجه وضعیت محدودیت اینترنت نصب کردن ابزار عبور از تحریم جزو کارای اولیه بعد از نصب یک سیستم عامل شده از این رو تو این تاپیک میخوام نصب بدون دردسر هیدیفای با استفاده از AUR helper به نام yay رو بگم که از امکان استفاده اش بصورت سرویس VPN قابل استفاده در ترمینال هم بهتون میده

پیش نیاز:

1- نصب yay

قسمت اول بصورت خلاصه نصب yay رو پیش میبریم که با استفاده از این ابزار میتونیم پکیج هایی که در Pacman قرار ندارند میتونید نصب میکنیم

sudo pacman -S --needed base-devel git

git clone https://aur.archlinux.org/yay.git

cd yay

makepkg -si

پس از نصب یکسری کامند های پر استفاده از yay بصورت روزمره استفاده میکنیم رو لیست کردم:

1- جستجو پکیج

yay search_term

2- نصب پکیج

yay -S package_name

3- حذف پکیج

yay -R package_name

delete with dependencies#

yay -Rns package_name

پیش نیاز ما رفع شده حالا نوبت نصب هیدیفای هستش:

با استفاده از دستور زیر پکیج هیدیفای رو سرچ میکنیم و بعدش نصب میکنیم ( مطابق عکس)

yay -Ss hiddify

yay -S hiddify-next-bin

مراحل نصب رو با اینتر زدن پیش ببرید پسورد کاربر root رو وارد کنید تا نصب به پایان برسه.

در صورتی که میخواهید هیدیفای بصورت سرویس VPN استفاده کنید یک پنجره ترمینال باز کنید دستور زیر رو بزنید:

sudo hiddify

نکات مهم:

وقتی در حالت عادی هیدیفای رو باز کنید فقط قابل استفاده در مرورگر و نرم افزارهایی که از پروکسی پشتیبانی میکنند هستش و برای استفاده در ترمینال باید از دستور بالا اجرا کنید و مجدد اشتراک سرویستون رو ایمپورت کنید و تا زمانی که کارتون تمام نشده تب کنسول رو نبنید در صورتی که نیاز ندارید از پروکسی استفاده کنید میتونید اتصالتون رو قطع کنید از داخل هیدیفای.

1 Like

البته paru به صورت پیش‌فرض روی پارچ نصبه؛ نیازی به yay نیست.

1 Like

بسیار عالی من تستش نکرده بودم برای همین yay رو جز پیش نیاز های نصب اعلام کردم

1 Like

کلشو میتونستی با یه
```

paru -S hiddify-next-bin
```
جمع کنی :upside_down_face:

برای اینکه ترمینال هم تونل شه باید قسمت ستیگ بزاری روی VPN Service.

بخش اول صحبتتون درست فرقی نمیکنه yay یا paru یکیش رو استفاده میکنیم
منتها قسمت دوم با گذاشتن روی وی پی ان سرویس ازتون میخواد بصورت سودو اجرا بشه که تنها راه حلش اجرای هیدیفای تو ترمینال هستش
حتی نسخه ویندوز هیدیفای هم باید دسترسی سودو بهش بدید تا حالت وی پی ان سرویسش فعال بشه و در لینوکس هم باید با کامند sudo اجرا بشه

دسترسی سودو رو خودش ازت میپرسه اینجوری نیاز به اجرا شدن از ترمینال نداره

ویندوز Run as Adminstrator داره🙂

ما داریم درمورد لینوکس صحبت میکنیم - تو لینوکس چیزی به اسم ران از ادمین نداریم - اون مدلی که شما میگید رو خودش دسترسی سودو رو ازتون میپرسه نشون بدید