رای گیری برای انتخاب مرورگر پیش‌فرض پارچ

درود به همگی،
از اونجایی که فایرفاکس هم مثل کروم شروع به نقص حریم‌خصوصی کاربران کرده، از شما می‌خوایم که بین این سه مورد یکی رو به عنوان مرورگر پیش‌فرض برای توزیع پارچ انتخاب کنید.

• Zen
  • LibreWolf
  • Brave
0 voters
3 Likes

سلام
البته دو تای اولی هم بر پایه فایرفاکس هستند و آخری کروم.

بهتره فعلا موتور جستجوی پیش فرض رو داک داک گو یا گیتی گذاشت.

چه ربطی به موتور جست و جوگر داره؟!
داریم درباره مرورگر رای‌گیری می‌کنیم.
لطفا خارج از موضوع حرف نزنید، یا اینکه موضوع جدید باز کنید.

البته دوستانی که ترجیح می‌دن همون فایرفاکس باشه هم می‌تونن رای‌شون رو اینجا اعلام کنن:

• همون فایرفاکس خوبه
0 voters
1 Like

منظورم همون گزینه چهارم بود که جداگانه لطف کردید و گذاشتید.

همه کاربران از تغییر استقبال نمی کنند برای همین کاربر جدیدی که با محیط یه کم جدید تر برخورد می کنه یا بعد به روز رسانی می بینم مرورگرش در دسترس نیست حالش گرفته می شه.

درست پارچ برا حرفه ای هاست اما هوای کمترحرفه ای ها و حتی غیر حرفه ای ها رو هم خوبه داشت🙏

2 Likes

اختیار دارید، شما که خودتون استادید.
پارچ برای همه کاربران مناسبه، بد نیست وایت پیپر پارچ رو مطالعه فرمایید.

1 Like

به نظرم کافیه همون فایرفاکس باشه و فقط بخش‌های نامناسبش وصله بشه. مثل کاری که دبیان می‌کنه.

2 Likes

من خودم با وصله کردن فایرفاکس موافقم، اما این کار نیازمند اینه که یکی باشه که تجربه این رو هم داشته باشه.
الان گارودا یک فورک از فایرفاکس رو داره با وصله اپ‌منو که توی گلوبال منو نشون بده منوی edit و غیره رو.

3 Likes

بریو که شستشو داده مدل پرایوسی رو
ذن هم که هنوز مناسب نیست فقط ظاهر تغییر کرده مشخص نیست چی میشه
شاید مثل مرورگر Arc پروژه ادامه پیدا نکنه

به نظر من تنها راه حل لیبره‌ولف هست به همراه اینکه یه پسورد منیجر خوب در کنارش اضافه بشه

رای خودم هم لیبره‌وولف است، ولی انتخاب پسورد منجر به انتخاب کاربره.

به Zen Browser رأی دادم
حدودا چهار پنج ماهه دارم از این مرورگر استفاده میکنم و به شدت راضی ام مرورگر اصلیمه و همه کارهامو روی Zen انجام میدم

1 Like

از اونجایی که دیگه کل اطلاعات زندگیم به لطف نرم افزار های داخلی اوپن سورس شده، دیگه برام فرقی نمیکنه کدوم مرورگر رو انتخاب کنم :slightly_smiling_face:

از اونجایی که لیبره‌ولف خودش نمیاد ذخیره کنه پسورد هایی که وارد میشن، کانفیگ کردن بیت‌واردن مناسبه، وگرنه تجربه کاربر از لیبره ولف وحشتناک میشه(الانم هست). جز بیت‌واردن من آپشن دیگه ای نمیدونم

بنظرم مرورگر مولود هم چیز خوبی. بیشتر از یک‌ ساله که بدون مشکل دارم از این مرورگر استفاده می‌کنم.
https://mullvad.net/fa/download/browser/windows

یخورده به فکر بیلد کردنش هم باش :smile:

1 Like

با توجه به انتخاب جامعه، در ریلیز بعدی پارچ مرورگر پیش‌فرض Zen خواهد بود.
با تشکر از مشارکت شما :folded_hands:

1 Like

This topic was automatically closed 60 minutes after the last reply. New replies are no longer allowed.