این بار چهارم یا پنجمه که این اتفاق می افته. بعد از آپدیت و ریبوت کردن وقتی نرم افزارایی مثل تلگرام دسکتاپ رو اجرا می کنم با یه همچین اروری مواجه میشم:
telegram-desktop: error while loading shared libraries: libplacebo.so.349: cannot open shared object file: No such file or directory
و لایبرری ای که پیدا نمی شد هر سری یک چیز مختلف بود، مثلا یک بار libxml2.so.2, libtheoradec.so.1, libsvtav1enc.so.2 و چیزای دیگه.
دفعات قبل با دستور sudo ln
لایبرری هایی که وجود داشت رو به هر چیزی که لازم بود لینک می کردم (که البته خود اینم هم نباید تو مرحله اول اتفاق می افتاد).
اما حالا این سری بعد از لینک کردن همون لایبرری اول که libplacebo بود این ارور رو میده:
telegram-desktop: /usr/lib/libxml2.so.2: no version information available (required by /usr/lib/libavformat.so.61)
telegram-desktop: /usr/lib/libxml2.so.2: no version information available (required by /usr/lib/libavformat.so.61)
telegram-desktop: symbol lookup error: /usr/lib/libavfilter.so.10: undefined symbol: pl_log_create_349
که فکر کنم نشانه اینه که دیگه لینک کردن ورژن متفاوت فایده نداره و کلا یه سری از محتویات لایبرری تغییر کرده.
حالا می خوام بدونم اولا این مشکل عدم تطبیق لایبرری های موجود با مورد نیاز تقصیر کیه؟ من کاری رو اشتباه کردم یا مینتینر پکیج تلگرام دسکتاپ تو ریپازتوری ها متادیتای اشتباه وارد کرده؟ دوما چجوری می تونم حلش کنم که حالا تو حالت بهتر دیگه اتفاق نیافته و تو حالت کمتر مطلوب فقط همین مشکل حل شه؟