سلام. می خوام بازی marvel rivals رو بازی کنم اما تو ایران فیلتره، تو ویندوز همه اپ الکترو رو پیشنهاد می کنن با سرورای خاصش ولی تو لینوکس فقط دی ان اسش هست که کار نمی کنه. اگه سرویس وی پی ان یا مشابه که بتونه آی پی رو عوض کنه هست چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
درود،
میتونی از Oblivion یا از Carburetor استفاده کنی. هردو تو AUR هستند.
جفتشو امتحان کردم oblivion وصل نمیشه و carburetor موقع اجراش ارور no module named ‘tractor’ میده (نصبه ماژولش).
درود. فیلترشکن v2rayN نگارش ویژه لینوکس داره آزمایشش کنید شاید مشکلتون حل شد.
شاید با بروزرسانی سرتاسری مشکلتون حل بشه
sudo pacman -Syu
شاید مشکل از اپراتور هستش. من خودم با خط رایتلی که به نام خودم هست نمیتونم فیلترشکن رو راهاندازی کنم ولی وقتی به اینترنت دوستانم وصل میشم یا از اپراتور همراهاول استفاده میکنم فیلترشکن مثل آب خوردن راهاندازی میشه.
میتونی از همین کانال های تلگرامی کانفیگ رایگان بگیری(امنیتشو رو تضمین نمیکنم)
و هیدیفای پینگ خوبی میده
Oblivion با نت من اولیه
کاربراتور رو چهطور نصب کردی؟
از مخزن خود پارچ بگیر.
از مخزن خود پارچ نصب کردم اتفاقا.
آخرین نگارشی که من توی مخزن گذاشتم مشکلی نداره. احتمالاً سامانهاش بهروز نیست. اول باید بهروزرسانی بکنه و بعد امتحان کنه.
پیشنهاد اول من هم کاربراتور هست. میتونی از مولود هم استفاده کنی، البته باید اشتراک خریداری کنید؛ حدود 5 یورو در ماه. Nymvpn هم میتونی یک بررسی بکنی، و در حال حاظر یک ماه رایگان میتونی تحویل بگیری. هیدیفای هم بنظرم چیز بدی نیست، میتونی خیلی راحت از کارساز خودتون استفاده کنید.
میتونید برای آشنا شدن با هیدیفای از این کانفیگ استفاده کنید، کارساز ترکیه، برای اضافه شدن در هیدیفای حتماً به یک ویپیان دیگه وصل بشید: