درخواست حل مشکل آیکون‌های گنوم در پارچ پلاسما

سلام.

از برکات گنوم این است که برخی از آیکون‌های اپ‌های گنومی در دسکتاپ پلاسما اشتباه نمایش داده می‌شوند که تجربه خوبی ندارد!

و در صورتی که از تنظیمات پلاسما بسته آیکون را از Breeze به Adwaita تغییر دهید آیکون‌های پلاسما و چیزهای دیگر به کلی خراب و ناهماهنگ می‌شوند و فقط آیکون برنامه‌های گنومی درست می‌شوند. برای حل این مسئله من از این دستور استفاده کردم تا بسته آیکون Adwaita فقط روی برنامه‌های گنومی اعمال شود و نه هیچ چیز دیگر:

$ gsettings set org.gnome.desktop.interface icon-theme Adwaita

در پارچ به صورت پیشفرض آن مقدار روی Breeze تنظیم شده:

$ gsettings get org.gnome.desktop.interface icon-theme
'breeze'

به دلیل محدودیت انجمن برای اعضای جدید نتوانستم اسکرین شات دیگری بگذارم.

فکر می‌کنم بهتر باشد که آن دستور یا کانفیگ به صورت خودکار روی دسکتاپ‌های غیرگنومی پارچ اعمال شود تا کاربر دستی آن را اعمال نکند. البته نمی‌دانم اگر هیچ برنامه گنومی نصب نباشد آن دستور کار خواهد کرد یا نه. نظرتان چیست؟

اسکرین شات بعد از وارد کردن آن دستور:

سلام، این کار باعث میشه تا همه برنامه‌های GTK از آیکون گنوم پیروی کنن که باعث میشه سایر برنامه‌هایی که به خوبی با تم breeze دارن کار می‌کنن دچار مشکل بشن.

به عنوان مثال، برنامه‌های سینامون از gsettings و dconf برای تنظیم و ذخیره تنظیماتشون استفاده می‌کنن و شاید ناهماهنگی ایجاد بشه.

در مورد سینامون مطمئن هستید؟ چون ظاهراً تنظیمات dconf خودش را دارد و تنظیمات گنوم نباید روی برنامه‌های سینامون اثر بگذارد

gsettings get org.cinnamon.desktop.interface icon-theme

ادیت: این را روی امتحان کردم ولی متاسفانه روی nemo تاثیری نداشت و از تنظیمات گنوم می‌خواند. اینترنت را زیر و رو کردم ولی راه حلی نیست. برای من که یکدست بودن آیکون‌ها مهم نیست و همچنان از آن تنظیم استفاده می‌‌کنم تا آیکون‌ها به درستی نمایش یابند.