خودتان را معرفی کنید

شاید خیلی از دوستان یادشون نباشه، ولی یک سنت جالبی در فروم‌های فارسی بود که یک تاپیک می‌ساختند و دوستان خودشون رو معرفی می‌کردند.
و خب فکر کنم اینجا هم بتونیم اون سنت رو زنده کنیم.

محمدرضا حقیری هستم ۲۸ ساله و مهندس سخت‌افزار و در حال حاضر بنیانگذار یک استارتاپ هوش مصنوعی.

از حضور در این انجمن هم بسیار بسیار خوشحال هستم :slight_smile:

3 Likes

سلام محمدرضاجان به جمع ما خوش اومدی :‌)

من سهراب هستم ۱۹ سالمه، درحال حاضر هم توسعه دهنده پارچ هستم

3 Likes

سلام اقای حقیری خوش اومدید:)
من علی قلی پور هستم 16 سالمه(بچم هنوز)
در حال حاضر دانش آموز هستم و علاقه مند به یادگیری چیز های جدید:)

2 Likes

سلام به همگی :handshake:

منم علی الماسی هستم، ۱۹ ساله، کنکوری، شاگرد شما عزیزان، کمی سگ‌اعصاب و علاقه‌مند به هرچیزی در کامپیوتر :slight_smile: :grin:

در حال حاضر بجز درس خوندن کار خاصی نمیکنم، همه‌ی برنامه‌هام (از جمله یادگیری بیشتر، کار و حتی گرفتن گواهینامه) رو انداختم واسه بعد کنکور، بدون اینکه بدونم اصلا قراره چیکار کنم تو کنکور :joy:

از بودن تو کامیونیتی‌های نرم‌افزار آزاد خیلی لذت می‌برم چون از فضاش و از آدمایی که داخلش هستن (مثل همین آقا سهراب رفیق گل خودم و آقای حقیری و بقیه بچه‌های تیم پارچ) بشدت خوشم میاد و دارم ازشون یاد میگیرم. امیدوارم به سطحی از دانش برسم که بتونم با همین آقایون یه روزی همکاری کنم. :hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

2 Likes

سلام به همگی👋
من شهریار هستم. 22 سالمه
دانشجو کارشناسی مهندسی کامپیوتر ترم 9 در حال حاضر.
تخصص اصلیم پایتونه.به حوزه بک اند و هوش مصنوعی و یادگیری ماشین علاقه دارم.
در حال حاضر هم مشغول یادگیری و بالابردن دانش تخصصی خودم هستم و همچنین ورود به حوزه ماشین لرنینگ و در آینده NLP.

خلاصه بقول علی آقای الماسی ما هم اینجاییم که هم یاد بگیریم و هم با بقیه تعامل کنیم و با آدمای باحال تری آشنا بشیم:fire::fire::fire::fire:

1 Like