خراب کاری دیپ سیک!

سلام
من پارچ رو با کرنل زن و rEFInd دارم، بعد حدود نصف روز رفتم تو ویندوز چون دوال بوتم برای گیم ( کالاف دیوتی موبایل روی گیم لوپ چون که gpt گف روی waydroid ریسک بن وجود داره و برا خودم مشکل داشت waydroid ) بعد میخواستم بیام داخل پارچ که دیدم خطا داده!

بعد به دیپ سیک گفتم و اینا ها که چت خودم با دیپ سیک رو که زیاد هست اگه مشکلی نبود بزارم با عکساش چون زیاده بخاطر دستوراتی که داد.
خلاصه اینکه این مشکل با اون دستورات حل شد تا اینکه کلید ویندوز ( کیبوردم ویندوزیه ) رو فشار دادم دیدم منوی استارت بی روج و سرد و اون شفافیت پشتش نیست ( از application dashboard استفاده می کنم ) بعد رفتم بقیه جاها ببینم اینجوریه یا نه! که دیدم متاسفانه بله؛ تسک سوئیچر، همه چیو همه چیو همچنین هر جا که میرم همش لگف همش کندی، حالا نمیدونم چیکار کنم gpt که راهکار درستی نداد.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
( فقط درمورد دستوراتی که دیپ سیک گفته و زدم زیادن سرو کله زدم باهاش تا بفهمه که اگه مشکلی نیست چت رو بدم یا همه دستوراتی که داد رو بدم )

شرمنده زیاد شد، میدونم؛ پیشاپیش ممنونم

سلام وقت بخیر متاسفانه در قبال کمک اشتباه هوشواره‌های زایا مثل دیپ‌سیک نمی‌تونیم کمکی بکنیم.

می‌تونستید بجای استفاده از راهنمایی های اون‌ها اینجا تاپیک باز کنید تا کمکتون کنیم، همچنین rEFined توسط پروژه پارچ پشتیبانی نمیشه و ما فقط بوت‌لودر گراب و سیستم‌دی بوت رو پشتیبانی می‌کنیم.

ای بابا، پس هیچی ممنونم