کمک و دریافت فیدبک در جهت توسعه پروژه Tasky

سلام به همگی👋

من خیلی وقت پیش از رو فان و از روی یه ویدیو یوتیوب یه TODO با GO نوشتم که CLI بود با کمی تغییرات و بخش های اضافه البته. بعد یه مدتی تصمیم گرفتم مجدد روش کار کنم و یکم بهترش کنم منتها ایده ای ندارم برای اینکه چیا بهش اضافه بشه و چجوری بهتر بشه.

پس ازتون میخوام بیاید توی این ریپازیتوی این ابزار رو بررسی کنید و تستش کنید ببینید چیا کم داره و بهم بگید تا اد یا اصلاح کنم.
البته لازم به ذکره که علاوه بر ریپازیتوری زیر درصورتی که کاربر توزیع پارچ لینوکس هستید از طریق دستور زیر نیز میتونید این ابزار رو از مخازن پارچ نصب و تست کنید:

sudo pacman -S tasky

لینک ریپازیتوری تسکی:

3 Likes

سلام پروژه جالبی به نظر میاد واسه منی که از multitimer روی ویندوز استفاده میکردم به درد بخوره

کوچیکترین راهش اینه واسه دستورات مخفف هم بزاری مثلا واسه
tasky -complete int
میشه از
tasky -c int استفاده کرد

یه قابلیت دیگه هم که میشه بهش داد اینه همراه با اینکه تسک رو معرفی کنی بشه بهش یه زمان دلخواه واسه شروعش هم وارد کنی.همین الان اگه تسک رو وارد کنی زمان شروعش رو زمان ساعت سیستم مینوسه

دستور ادیت و تکمیل واسه انجام دستور از کاربر شماره ایندکس تسک رو میخوان اگه بتونی کاری کنی بتونن بجای شماره ایندکس اسم تسک رو هم وارد کنن عالی میشه

خودم با زمان گو کار نکردم وگرنه سعی میکردم خودم توسعش بدم

1 Like

بابت این مواردی که گفتی (فعلا فقط مخفف دستورات) یکسری تغییرات توی کد شهریار اعمال کردم
اگر وقت کردم بقیه رو هم اضافه میکنم

2 Likes

سلام صالح عزیز👋
ممنون بابت فیدبکی که بهم دادی. همونطور که عرفان بالاتر نوشته یک pr زده برای همون بحث مخفف کردن که من امشب بررسی میکنم و درصورتی که موردی نداشت مرج میکنم و پچ جدید برای منتشر میکنم و توی مخازن توزیع پارچ هم مجدد قرار میدم.

برای مورد زمان شروع که نوشتی من فرض رو اوایل بر این گرفته بودم که یک نفر تسکای روزانه یا یه ماهش رو میخواد یکجا وارد کنه و به مرور انجام بده برای همین این قابلیت رو نذاشتم اما با توجه به فیدبکی که دادی میتونم بشینم روش فکر کنم.

برای مواردی مثل سرچ کردن و ادیت هم فیدبک خوبی دادی که حتما روش بررسی و کار میکنم تا علاوه بر ایندکس با جستجو اسم تسک ها هم بتونین تسک مورد نظر رو پیدا و ادیت کنید.

در ارتباط با گو هم که الزامی نداره گو بلد باشید تا توی توسعش مشارکت کنید. همینکه شما بررسی کنیدش و فیدبک بهم بدید و پیشنهاد فیچر بدید خودش نوعی مشارکته خصوصا که منم این مدت ایده ای برای بهبودش نداشتم ولی با کمک فیدبک هایی که دادی میتونم روش بشینم کار کنم مجددا:v::heart::bomb:

1 Like