سلام ،
من یک headset بلوتوثی مدل QCY T13 ANC دارم و روزمره با لپتاپم ازش استفاده میکنم و توی خروجی صدا اش هیچ مشکلی نیست ؛
اما مشکلی که دارم توی استفاده از میکروفون این دستگاه هستش که کلا نمیتونم ازش استفاده کرد (چون میکروفون خود لپتاپ خیلی نویز میگیره میخوام از این استفاده کنم) ، یه کم که بررسی کردم فهمیدم چند نوع audio profile داریم که طبق تصویر اون چند تای اول (High Fidelity Playback …) فقط برای output هستن و میکروفون رو پشتیبانی نمیکنن و فقط اون دو تای آخر (headset head unit …) برای input/output هستن که توی این ها هم صدای میکروفون اصلا درست نمیاد و فقط اگه صدای خیلی بلندی باشه ممکنه کمی اش رو بگیره و در کل کلی هم نویز داره.
از درست بودن میکروفون headset مطمئنم چون روی موبایلم درست کار میکنه ، حالا میخوام بدونم این مشکل روی لپتاپ برای کسی دیگه هم هست یا نه و اینکه میشه با نصب درایور و … رفع کرد یا نه.
اگر اطلاعات دیگه ای هم مثل خروجی دستوری یا … نیازه بگید که بفرستم ، چون نمیدونم چه دستوری لازمه.
سلام در رابطه با میکروفون های بلوتوثی در گنو/لینوکس کلا یک پروفایل براش وجود داره که به صورت خودکار زمانی که شما از میکروفون استفاده میکنید بهش سوییچ میشه.
اون پروفایل هم مونو هستش، یعنی استریو نیست و برای همین کیفیت صدا رو شدیداً پایین میاره.
این رو خوندم و متوجه شده بودم موقع switch کردن به این پروفایل کیفیت صدای output هدست بلوتوثی خیلی میاد پایین ، ولی من مشکلم این بود که خود میکروفون هم با کیفیت خیلی بدی ضبط میکنه ؛ میخواستم بدونم این هم دلیل اش همینه یا علت دیگه ای ممکنه داشته باشه ؟
من وقتی هم که هدست رو وصل میکنم از میکروفن لپتاپ استفاده میکنم، میتونی برای آزمایش تنظیمات bluez رو روی exprimental تنظیم کنی و ببینی فرقی میکنه یا نه.
ممنونم ؛
در نهایت با استفاده کردن از دو تا headset که یکی فقط برای میکروفون و یکی فقط برای خروجی صدا باشه به یک راه حل مناسب رسیدم که کیفیت خروجی صدا رو هم از دست ندم.
امیدوارم یک روزی این مشکل توی گنو/لینوکس رفع بشه.