خطا هنگام تغییر workspace در گنوم

سلام
من از گنوم استفاده می‌کنم. وقتی که با کلیدهای میانبر یه workspace به راست یا چپ میرم، کلیدهای shortcutش به صورت اتوماتیک زده میشن.
مثلا اگر با ctrl+alt+:right_arrow: جابجا کنم، انگار که کلید فلش :right_arrow: پایین نگه داشته شده. اگه با کلید‌های super+page down جابجا شم، شبیه به این حالت اتفاق میوفته که کلید page down نگه داشته شده.
این همینطور ادامه پیدا میکنه تا زمانی که یه کلید دیگه رو بزنم.

سلام، ویدئو می‌تونید پیوست کنید؟

لینک ویدیو

یکم تصویر پرش ولی فکر می کنم منظورم رو رسونده باشم.

وقتی یه workspace میرم سمت راست، کرسر به سمت راست میره.
وقتی یه workspace میام سمت چپ، کرسر سمت چپ میره.
اگه این وسط یه جا دیگه کلیک کنم همچنان کرسر حرکت می‌کنه.
این حالت ادامه داره تا زمانی که یه کلید رو از روی کیبورد بزنم.

یه باگ دیگه هم بگم که شاید بتونید بهتر راهنماییم کنید.

من برای تغییر زبان کیبورد از caps lock استفاده میکردم.
از حدود ۲ یا ۳ هفته پیش، وقتی دکمه caps lock رو میزنم، بعد از چند دقیقه کلا لینوکس هنگ میکنه.

این دو تا مشکل (دکمه caps lock برای تغییر زبان، و گیر کردن کیبورد موقع تغییر workspace) همزمان اتفاق افتادن.

پ.ن. من تقریبا هر دو سه روزی سیستم رو آپدیت می‌کنم

این رو فقط توی ویژوال استودیو کد دارید؟

توی همه برنامه‌ها اینجور نمیشه، ولی توی بعضی برنامه‌ها مثل webstorm و warp هم اینجوری میشه

خب این‌ها برنامه‌هایی هستن که پیش‌فرض با وی‌لند اجرا نمیشن.
وب‌استورم جاواست و با xwayland اجرا میشه، وارپ هم الکترونه و به همون منوال با xwayland اجرا میشه.

برای امتحان vscode رو با وی‌لند اجرا کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه. اگر شد در بیلد بعدی وی‌لند رو اجباری می‌کنم.

ELECTRON_OZONE_PLATFORM_HINT=wayland

این رو داخل فایل /etc/environment بنویسید، ذخیره کنید و یک دور راه‌اندازی مجدد انجام بدید ببینید مشکل با برنامه‌های الکترونی حل میشه یا نه.

برای وب‌استورم هم می‌تونید از این استفاده کنید:

با تشکر فراوان. بله مشکل حل شد.

برای اینکه جمع‌بندی کنم، دو خط زیر رو به /etc/environment اضافه کردم:

ELECTRON_OZONE_PLATFORM_HINT=wayland
_JAVA_AWT_WM_NONREPARENTING=1

و توی webstorm بخش Help > Edit Custom VM Options هم خط زیر رو اضافه کردم:

-Dawt.toolkit.name=WLToolkit

ولی برای وارپ جواب نداد. توی وارپ باید از توی تنظیماتش بهش بگی که از وی‌لند استفاده کنه:
Settings > Features > System > Use Wayland for window management

1 Like

This topic was automatically closed 60 minutes after the last reply. New replies are no longer allowed.