بوت نشدن

سلام
من‌ پارچم درست بود و همه چیش کار میکرد و اومدم از توی تنظیمات صفحه بوتش رو به صفحه بوت مخصوص پارچ تغییر دادم و موقع انتخاب هم صفحه بوتش دانلود نشده بود و یه صفحه سیاه به عنوان مثال براش گذاشته بود ولی من متوجه نشدم و اونو ست کردم و الان که لپتاپمو روشن میکنم یه صفحه سیاه میاد که بالا سمت چپ یه خط سفید کوچیک هست و هیچی نمیشه فقط نشانگر موس هست
چیکار باید بکنم
عملا وقتی روشن میکنم بعد از صفحه گراب فقط ارم پارچ میاد و بعد اون صفحه میاد

سلام دقیقاً چه چیزیو تغییر دادید؟
از صفحه بوت با nomodset بوت کنید ببینید میاد یا نه.

https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?t=263554

وقتی سیستم روشن میشد یه صفحه میاورد که ارم ارچ بود و میچرخید و نوسته بود ارچ لینوکس و سیاه هم بود
من اونو تغییر دادم به پارچ و انگار مال پارچ رو نداشتم و الان اینجوری شده بود و هیچی نمیاد

پارچ که نباید نماد آرچ رو نشون بده :thinking:

مطمعنید پارچ داشتید؟

بله خودم‌تغییر داده بودم به بوت شبیه ارچ و بوت ارچ رو نشون بده موقع بوت کردن
تو تنظیمات تغییر دادم

دوست عزیز، لطفا بگید که بعد از چه کاری سیستم شما خراب شد و دقیقا چه اتفاقی می افته که من بتونم راهنماییتون کنم.
با اطلاعات ناقص نمی تونیم کسی رو راهنمایی کنیم!

ابتدا صفحه گراب میاد و توش ۳ تا گرینه
پارچ لینوکس
ادونسد اپشنز فور پارچ لینوکس
UEFI FIREARE SETTINGS
بعد خب قاعدتا مثل همیشه گزینه یک اجرا میکنم و میرم بعد یه صفحه میاد که یه دایره نسبتا بزرگ میچرخه و بعد از اون یه صفحه میاد که ارم پارچ درحال کامل شدن هست و بعد اون صفحه یک صفحه سیاه میاد که فقط در گوشه سمت چپ بالای صفحه یک خط سفید کوچک هست و به همراه نشانگر موس و دیگه چیزی نمیشه

چرا باید همچین کاری رو بکنید ؟ اگر آرچ می‌خواید خب آرچ نصب کنید!

ما پلی‌موس آرچ‌ رو ارائه نمیدیم و منطقیه که به مشکل بخورید.

باید chroot کنید، یک دور سیستم رو به‌روزرسانی کنید و بعد از بیلد مجدد تصاویر کرنل مشکلتون حل میشه

ببینید اوایل بعد نصب رو یه چیزی دیفالت بود فک کنم پارچ بود یا چیز دیگه یادم نمیاد

بعد من اونزمان که تقریبا میشع یه ماه پیش گذاشتمش رو ارچ
و تا امروز کار میکرد
امروز اومدم گذاشتم رو پارچ سیستم خیلی مقاومت میکرد و باگ خورد ولی اخر سر رفت رو پارچ و الان اومدم خونه لپتاپمو روشن کردم اونجوری شده

و اینکه تو قسمت صفحه تنظیمات بجای عکس بوت پارچ یه صفحه سیاه بود و فک کنم چون نداشتمش اصلا
اونجوری بود

نمیشه نداشته باشیش، اتفاقا اون یکی آرچ رو نداریم.

پارچ آرچ نیست، خب مشخصه وقتی بخوای این کارارو بکنی به مشکل هم می‌خوری دیگه.
راه حل رو بالاتر هم بهت دادم

میشه بیشتر توضیح بدید باید چیکار کنم من پارچ یوزر مبتدی هستم و زیاد وارد نیستم
Chroot چی هست و چجوریه

من arch_chroot کردم و همه چیزا رو اپدیت کردم ولی keyring اپدیت نشد و ارور داد
و اومدم بیرون و تستش کردم ولی بازم تو همون صفحه‌میمونه و چیزی نمیشه

موضوع‌های سنجاق شده رو ببینید

با توجه به اینکه متن ارورتون رو ندادید احتمالا یا اینترنت قطع شده یا بسته ها پیدا نشدند.

لطفا مجدد همین کار رو تکرار کنید و اجازه بدید تا آپدیت کامل بشه و کرنل جدید جایگزین قبلی بشه.

This topic was automatically closed 60 minutes after the last reply. New replies are no longer allowed.