سلام!
مدتیه که از ترمینال Warp استفاده میکنم. همهچیز خوبه تا وقتی که بخواید با pacman کار کنید؛ خطای زیر برای شما نمایان میشه
:
error: warpdotdev: key "19A...02E" is unknown
error: keyring is not writable
error: could not register 'warpdotdev' database (database already registered)
error: database 'warpdotdev' is not valid (invalid or corrupted database (PGP signature))
این خطا به این دلیل به وجود میاد که Warp تنها و تنها از سرور خودش قابل دریافت یا بروزرسانی هستش! پس باید بصورت جداگانه در pacman تنظیم بشه. اغلب مواقع خودش اینکار رو میکنه (موقع نصب یا بروزرسانی خودش)؛ اما به شرطی که از IP کشورهای تحریم شده استفاده نکنید.
به هرحال شاید گاهی اوقات مثل من نیاز فوری دارید تا یه بسته رو نصب یا بروز کنید که در اینصورت نیاز دارید خودتون دستی و با اجرای چند دستور اینکار رو انجام بدید:
sudo pacman-key -r "[email protected]" --keyserver hkp://keys.openpgp.org:80
این دستور کلید مخصوص Warp که در سرور OpenPGP هست رو دریافت میکنه.
بعد شما باید با اجرای دستور زیر
کلید دریافت شده رو تایید بکنید:
sudo pacman-key --lsign-key "[email protected]"
بعد از اجرای این دو دستور میبینید که دیگه موقع استفاده از pacman خطای key … is unknown رو دریافت نمیکنید.
البته ممکنه هنوز خطای زیر رو ببینید:
error: could not register 'warpdotdev' database (database already registered)
: احتمالاً دلیلش اینه که با اجرای دستورات بالا یک بار دیگه سرور warpdotdev توی فایل /etc/pacman.conf اضافه شده که باید فقط یکی از اون رو داشته باشید و بقیه رو حذف کنید. در هر صورت این خطا مزاحمتون در استفاده از pacman نمیشه.
این روش دائمی نیست و هرازگاهی دوباره باید اینکار رو انجام بدم، ممنون میشم اگه کسی روش بهتری میشناسه این زیر من رو راهنمایی کنه ![]()